Just Role Play Game for all of us


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Conditii de utilizare a forumului

Moderatorii acestui forum se angajeaza sa stearga sau sa editeze toate mesajele cu caracter reprehensibil, cat mai repede posibil. Totusi, este imposibil sa treaca in revista toate mesajele. Recunoasteti deci ca toate mesajele postate pe acest forum exprima punctul de vedere si parerea autorilor respectivi si nu cele ale moderatorilor sau webmasterilor (cu exceptia mesajelor scrise de catre ei) si in consecinta nu pot fi facuti responsabili.

Acest forum utilizeaza cookies pentru a stoca informatii pe calculatorul dvs. Aceste cookies nu vor contine nici o informatie personala, ele servesc doar la ameliorarea conditiilor pentru utilizatori. Doar adresa de email este utilizata pentru a confirma detaliile inscrierii dvs. si parola (si cu scopul de va trimite parola in caz ca o uitati).

- mesajele agresive sau defaimatoare, insultele si criticile personale, grosolaniile si vulgaritatile si in general toate mesajele care incalca legile in vigoare, sunt interzise.
- mesajele ce incita la – sau evoca – practici ilegale sunt interzise ;
- daca difuzati informatii ce provin dintr-un alt website
, verificati inainte daca site-ul respectiv nu interzice acest lucru. Mentionati adresa site-ului respectiv din respect pentru munca administratorilor !
- va multumim ca postati mesaje o singura data. Repetarile sunt dezagreabile si inutile!
- va multumim ca sunteti atenti la gramatica si ortografie. Recomandam sa nu folositi stilul SMS!

Orice mesaj ce incalca dispozitiile de mai sus va fi editat sau sters fara preaviz sau justificare suplimentara atunci cand moderatorii sunt disponibili. Abuzurile vor avea ca si consecinta rezilierea inscrierii. Internetul nu este nici un spatiu anonim, nici un spatiu de ilegalitate! Ne rezervam dreptul de a informa pe furnizorul dvs. de acces internet si/sau autoritatile judiciare, in cazul in care sesizam un comportament rau intentionat. Adresa IP a oricarui utilizator este inregistrata cu scopul de a va ajuta sa respectati aceste conditii

Selectind Accept:
- recunoasteti ca ati citit in integralitate prezentul regulament;
- va angajati sa respectati fara rezerve prezentul regulament;
- acordati moderatorilor din acest forum dreptul de a sterge, muta sau edita orice subiect de discutie si in orice moment.

Cu totii ne dorim sa ne distram pe forum, asa ca este vital sa respectam regulile.: 1: Este interzis limbajul indecent si vulgar. Atat staff-ul cat si userii trebuie sa fie tratati cu respect. 2. Puteti posta la orice topic deblocat dar discutiile trebuie sa se incadrese in tema pentru a evita off-topicul. 3. Evitati comentariile de genul "super","prea tare","idem","bine zis","lol", etc. intr-un cuvant, spam-ul. 4. Este interzis dublu-postul . E permis doar daca au trecut 48 de ore de la primul. 5. Reclamele la diverse siteuri este permisa. Va puteti pune la semnatura lincuri cu blog-uri, hi5, my space, facebook etc. Pentru forumuri va invitam la afilieri. 6. Inainte de a deschide un nou subiect, verificati daca nu exista deja. 7. Pentru a posta un video luati codul Embled de la orice tip de format. 8. Nu este permis scrisul colorat decat la Moderatori si Admini, in cazul unui advertisment. 9. Nu se permit scrisuri colorate. Exceptie sunt jurnalele.

Sunt de acord cu aceste reguliNu sunt de acord cu aceste reguli